Happertje

Woensdag heeft mama geholpen met inhuis beetje schoon maken en later met femke er bij wat puin opgeruimd, buurvrouw kwam nog even langs met een visje ????

Donderdag nog meer puin geruimd, kruiwagens naar de container gebracht.   ????????

Vrijdag kwam Ruben er gezellig bij. We hebben de waterpunt gehalveerd. Wat een werk was het. Gelukkig was het geen beton, en viel het beetje mee.

Vrijdag avond was het helemaal feest !!!

Er kwam een happertje de grond om spitten. Wat was dat een fijn gezicht. Hop, zo de fundering er uit. En heel veel man die kwamen helpen super super blij mee. Die avond kon onze geluk niet op. ????????

Zaterdag hebben we deel van de natuursteen plateau weg gehaald. Helaas zat die goed vast met beton en bewapening. Dit was niet in een dag klaar  ????

In de middag kwamen Suzanne en Mike. Heerlijk weekend gehad, spelletjes gespeeld. Zondag hadden wij een verrassing. Enigste wat ze wisten was dat ze zwemkleding mee moesten nemen. Programma was dat we al eerst gingen zijlfietsen. Super gaaf!! Op de weg terug 52 km per uur aan getikt. Daarna gesurfd, beste stroming en goeie wind. Heerlijke dag gehad. Dankje wel Jasper voor het organiseren  ????

Maandag is het gewoone leven weer begon  back to work ????????

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *